időjárás 14°C Malvin 2022. október 1.
logo

Fadoronggal verték halálra a nyugdíjast

MNO
2008.10.16. 10:39

Tatabányán szerda éjjel egy fadoronggal halálra vertek egy 60 éves nyugdíjast, aki egy kocsmából tartott haza; a bűncselekmény elkövetőjének kézre kerítésére egymillió forintos nyomravezetői díjat tűznek ki – jelentette be csütörtökön sajtótájékoztatón Komárom-Esztergom megye rendőr-főkapitánya.

A férfi holttestét parktisztítók fedezték fel a Galla-patakban, a város legnagyobb lakótelepének közelében. A rendőrök úgy tudják, hogy a férfi ezer forintot vitt el otthonról és egy üveg sört fogyasztott abban kocsmában, ahol utoljára látták. Az áldozatnál értéket nem találtak – mondta Gorgosilits Fábián. A főkapitány hozzátette: a nyomravezetői díj kitűzése mellett az összes bevethető erő a gyilkosság felderítésén dolgozik, eddig ötvennél több embert hallgattak meg az ügyben. Gorgosilits Fábián közölte: a korábbi félmillióról egymillió forintra emelik a nyomravezetői díjat abban az eddig felderítetlen ügyben is, melyben a mostani gyilkosság helyszínének közelében szeptember 4-én megfojtottak és magára hagytak egy újszülöttet.

(MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.