Szigetvári cégei csak „fedőtevékenységet” láttak el?

Nem nyilatkozik Makó szocialista polgármestere az MSZP-kabinetvezető Szigetvári Viktor cégeinek kifizetett milliókról. A társaság marketing- és kommunikációs tevékenysége 12 millió forintba került.

MNO
2010. 04. 15. 12:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szigetvári Viktor volt cége nemcsak Makó városának, hanem több Dél-alföldi önkormányzatnak, önkormányzati fenntartású intézménynek is dolgozik. Az MSZP kampányigazgatója csütörtökön közölte az MTI-vel, hogy megtiszteltetésnek tartotta ezeket a munkákat, de a céget egy évvel ezelőtt eladta, azóta az tőle függetlenül, állami megbízások nélkül működik.


Szigetvári Viktor cégei havi 450-470 ezer forintot kaptak éveken át például azért, hogy szövegezési feladatokat lássanak el a makói önkormányzatnak. A helyi Fidesz-frakció a megbízások kivizsgálását kezdeményezi, mert szerintük a kifizetett tanácsadási díjak nem állnak arányban az elvégzett munkával.

„Úgy gondolom, hogy az MSZP-s önkormányzatoknak így kellett visszaosztani az adófizetők pénzéből a szocialista pártnak. Ez csak egy fedő dolog. Valóban erre semmi szükség nem volt. Ha mégis szükség volt arra, hogy egy 8-10 fős kampánycsapat mellett még Pestről mondják meg, hogy mit kell csinálni, akkor elképesztő színvonalon mozog ez a társaság” – nyilatkozta Mágori Józsefné, makói fideszes országgyűlési képviselő-jelölt.

(hírTV, MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.