Előállítások, őrizetbevétel az FKF-nél: közelednek Demszkyhez?

Házkutatást tartottak és öt embert előállítottak a rendőrök a Fővárosi Közterület-fenntartó egyik telephelyéről az újabb gyanús ügyek miatt.<br /><br /><strong><a href="/portal/741525">• Demszky ment, de jön a hatalmas botrány? + Videó</a></strong>

MNO
2010. 10. 15. 19:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az anyagbeszerzési osztály vezetőjét és három alkalmazottat az FKF egyik telephelyéről vitték el kihallgatásra a BRFK gazdaságvédelmi nyomozói, közülük egy embert őrizetbe vettek. Rajtuk kívül a fővárosi cég egyik beszállítójának képviselőjét is előállították.

Célpont című műsorunk múlt héten mutatott be egy hangfelvételt, amelyen az FKF egyik vezető beosztású munkatársa azt állítja: Demszky Gábor „közpénzből” újította fel horvátországi nyaralójának tetőszerkezetét. A felvétel szerint a felújítást a közterület-fenntartó egyik alvállalkozója végezte, miután egyik megbízásukat 30 millióval túlszámlázták. A vezérigazgató, Bielek Péter mindent tagad, őt korábban egy hűtlen kezelés miatt indult eljárásban már meggyanúsították, arról egyelőre nincs információ, hogy az újabb botrány miatt kihallgatták-e már a rendőrök.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.