Halál Szolnoknál

Egy ember meghalt, további négy megsérült abban a balesetben, amely vasárnapra virradó éjszaka történt Szolnok-Szandaszőlősön – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-vel.

MNO
2011. 04. 17. 6:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 442-es főúton – eddig tisztázatlan körülmények között – két személyautó ütközött frontálisan. Egy ember a helyszínen életét vesztette, a két járművezetőt és két utast a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba – tájékoztatott Bakó Tibor.

A helyszínelő rendőrök egyike az MTI munkatársának elmondta, hogy a balesetet a Rákóczifalva felől nagy sebességgel érkező gépkocsi okozta. A jármű vezetője egy jobbra tartó kanyarban elveszítette uralmát a gépkocsi felett, amely a szemközti sávba átsodródva összeütközött egy szemből érkező autóval, s mindkét jármú a szalagkorlátnak csapódott.

A vétlen járműben egy család három tagja utazott. A szülők közül az asszony a mentők kiérkezése előtt életét vesztette. Az autót vezető férje és gyermeke súlyosan megsérült. A karambolt előidéző, oldalára borult járműben két fiatal ült, őket szintén kórházba szállították – tájékoztatott a helyszínelő rendőr.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.