Kanálisba fulladt a tizennégy éves fiú

Kanálisba fulladt egy 14 éves egyeki fiú, aki vasárnap délelőtt tűnt el otthonából – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 04. 19. 15:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kelemen Éva rendőr hadnagy elmondta: a bejelentés után kutyás rendőrök és az Országos Polgárőr Szövetség polgárőrei kezdték el keresni a fiút, majd a rokonok, ismerősök mellett vadőrök és gátőrök is bekapcsolódtak a kutatásba. Az egyik ismerőse elmondta a rendőröknek, hogy a szellemi fogyatékos, nehezen járó gyerek állandóan egy bálazsinegre kötött vasdarabbal játszott. Ezután vették észre az eltűnt lakásától néhány száz méterre lévő kanális vizében úszó zsineget, s elkezdték az 1,8 méter mély víz csáklyázását. Így találták meg a gyerek holttestét kedden kora délután. A nyomok alapján feltételezhető, hogy a fiú belecsúszott a kanálisba. Halálában az idegenkezűség kizárható – mondta Kelemen Éva az MTI-nek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.