Eltűnt a Balatonban

Eltűnt egy osztrák állampolgár a Balatonban, a 65 éves férfi vasárnap délelőtt, vélhetően horgászás közben esett ki a csónakból Balatonmária-alsónál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

MNO
2011. 05. 08. 15:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akik látták az esetet, megpróbáltak a helyszínre sietni és segíteni, de a vízbe merült test eltűnt a szemük elől – mondta Bíró Gábor, hozzátéve, hogy a másodfokú viharjelzés miatt a vízi rendészet felfüggesztette a speciális eszközt igénylő keresést.

A sajtóreferens arról is beszámolt, hogy kora délután rövid időn belül három esetben is riasztották vitorlázók a vízi rendőröket. Balatonfüred, Balatonboglár és Fonyódliget térségében elszakadt vitorlák és elromlott motor miatt kértek segítséget a bajba jutottak. Egy vitorlásversenyen borulás is történt, ott a hajó legénységét a szervezők mentették ki.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.