Időjárás: érdemes készülni

Eső és zápor is várható vasárnap. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap mindössze 10 és 17 fok között alakul, délnyugaton lesz a leghűvösebb.

MNO
2011. 05. 07. 23:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Éjjel a Tiszántúlon sokfelé, a Duna-Tisza-közén elszórtan várható eső, zápor. A csapadékzóna fokozatosan halad délnyugati, nyugati irányba, ezért átmenetileg az ország más részein is esni fog. A késő délelőtti óráktól, a nyugati, délnyugati megyéket kivéve, északkelet felől már csökken a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt. A délutáni órákban főként gomolyfelhő-képződés várható, amelyből helyenként zápor, itt-ott zivatar is valószínű.

Az északkeleti, keleti szél gyakran megélénkül, napközben ismét megerősödik, északon néhol viharos széllökések is lesznek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap mindössze 10 és 17 fok között alakul, délnyugaton lesz a leghűvösebb.

(MET)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.