Közeledik a Hódmezővásárhely és Szeged közötti villamos

A Hódmezővásárhely és Szeged közötti villamos megvalósíthatósági tanulmányára írt ki nyílt közbeszerzést Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata – a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

MNO
2011. 05. 08. 8:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pályázóknak az úgynevezett „TramTrain” rendszerben kell összekapcsolniuk a villamos közlekedést a nagyvasúttal. A megvalósíthatósági tanulmány a két város közti szakaszon túl magába foglalja a hódmezővásárhelyi belső villamosvonalakat is. A feladat része a költség-haszon elemzés elkészítése.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az utolsó három lezárt üzleti évben az árbevétele elérte – átlagosan – az évi nettó 400 millió forintot, amelyből a megvalósíthatósági tanulmányból származó árbevétel legalább évi nettó 130 millió forint. Az ajánlattételi határidő június 23. Az eredményhirdetés tervezett időpontja július 7., míg a szerződéskötésé július 21.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.