Mentőhelikoptert kellett hívni a motoroshoz

Súlyos sérülésekkel szállított kórházba a mentőhelikopter egy motorost, akinek egy személyautó nem adott elsőbbséget vasárnap Balatonfüreden, a két jármű ütközése következtében a motor utasa is súlyos sérüléseket szenvedett – tájékoztatott a rendőrség.

MNO
2011. 05. 08. 11:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Balatonfüred belterületén, a 71-es főúton több motoros haladt Csopak irányába, amikor egy személykocsi elsőbbségadás nélkül kihajtott eléjük a Zákonyi utcából; az autó az egyik motorral ütközött, annak 30 év körüli budapesti vezetője és női utasa súlyos sérüléseket szenvedett – mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Frankó Marianna közlése szerint a motorost helikopterrel, utasát mentőautóval vitték kórházba. Az autó vezetője nem sérült meg – tette hozzá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.