Mesterházy nem hagyta annyiban, üzent Gyurcsánynak

A sajtón keresztül vágott vissza Mesterházy Attila Gyurcsány Ferencnek. Az MSZP elnöke a Részek vagy egész? címmel megjelent írásában burkoltan a volt kormányfő új párt alapítására vonatkozó pénteki bejelentésével kapcsolatban fogalmazott meg kritikát.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/782595" target="_blank"><strong>• Szanyi keményen beszólt Gyurcsánynak + Videó</strong></a>

MNO
2011. 05. 08. 16:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mesterházy Attila szerint ha a szocialista párt nem zár össze, és a párton belül az egyéni érdekek kerekednek felül, az Orbán Viktornak előnyös. Mesterházy Attila úgy fogalmaz: a kormánypárt érdeke és utolsó reménye, hogy a demokratikus ellenzék különböző csoportjai között fennmarad a bizalmatlanság, a rivalizálás.

Gyurcsány Ferenc vasárnap este az ATV-ben ismét utalt egy új párt megalakítására. A volt szocialista pártelnök-miniszterelnök a jelenlegi MSZP-ben nem vállalna vezető szerepet, egy másik pártban viszont szívesen tevékenykedne. Gyurcsány azt is közölte: együttműködne az LMP-vel is, pedig a sukorói ingatlan ügyében Schiffer András frakcióvezető jelentette fel hivatali visszaélés miatt.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.