Az NBH volt jogásza is rács mögé került

Simon Ibolyát, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) egykori jogászát is őrizetbe vették pénteken, amikor a Budapesti Katonai Ügyészség Gyarmati Györggyel, az elhárítás korábbi megbízott főigazgatójával és Galambos Lajossal, a hivatal volt főigazgatójával együtt vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetéssel gyanúsították meg őket – tudtuk meg.

Magyar Nemzet
2011. 08. 17. 2:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Értesüléseink szerint az ügyészség tegnap a Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsánál a százhúsz órás bűnügyi őrizetbe helyezett Gyarmati és Simon harmincnapos előzetes letartóztatását indítványozta. A bíróság az államtitkokká minősített ügyben ma a gyanúsítottak meghallgatásával dönt a kényszerintézkedésről – írja a szerdai Magyar Nemzet, melyből további információkat is megtudhat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.