időjárás 19°C Árpád 2023. március 31.
logo

Röviden

2002.02.12. 00:00

1. A XI. kerületben a Bartók Béla úton, a Csiky utca és a Szent Gellért tér között a Szabadság híd felé vezető oldalon az autóbuszok a villamosvágányokon közlekednek, más járművek pedig csak a belső sávban haladhatnak.
2. A II. kerületben a Fillér utcában, a Rókushegyi lépcső és a Lévay utca között a felfelé vezető oldalt 7.00–16.00 óráig helyenként lezárják, mert javítják az útburkolatot. A Törökvész úton a Pusztaszeri út és a Kapy utca között szintén az útburkolatot javítják, ezért a felfelé vezető oldalt helyenként elkerítik a forgalom elől. A munkaterületek mellett át kell húzódniuk a szembejövők oldalára.
3. Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton, a Szent István út és Szent Imre tér között befejezték a csatornaépítést, a befelé vezető oldalt 18.00 órától átadják a forgalomnak. A BKV autóbuszai a Szent Imre tér felé holnap üzemkezdettől ismét az eredeti útvonalukon járnak: a 38A, a 48A, az 52-es, az 59A, a 79-es, a 79A, a 138-as, a 152-es, a 159-es és a 179É jelzésű autóbuszok.
4. Az V. kerületben, a Szabadság téren és a Szent István téren építik a mélygarázsokat, ezért továbbra is forgalomkorlátozásokra számíthatunk. A Belvárosban a Piarista közön építkezés miatt változatlanul nem haladhatnak át. Az Erzsébet hídra az Apáczai Csere János utca – Irányi utca – Károlyi Mihály utca – Ferenciek tere útvonalon juthatnak fel.
5. A VII. kerületben a Dózsa György úton, a Peterdy utca és a Dembinszky utca között a Thököly út felé vezető belső sávot lezárták, mert felújítják a csatornát. A Rózsa utcában a Hutyra Ferenc utca és a Wesselényi utca között építkezés miatt gépkocsival nem közlekedhetnek.
6. A VIII. kerületben a Csokonai utcába a Rákóczi út felől a szálloda felújítása miatt továbbra sem lehet behajtani. A Pollack Mihály teret
a Bródy Sándor utca és a Múzeum utca között kétirányúsították, és a parkoló egy részén sem várakozhatnak járműveikkel. A Vajda Péter utcában az Orczy út és a Bláthy Ottó utca között irányonként csak egy sávban közlekedhetnek, mert csatornát építenek.
– A Ferencvárosban a Czuczor utcát a Közraktár utca és a Lónyay utca között lezárták, mert felújítják a csatornát.
– A XII. kerületben a Városmajor utcában, a Szamos utca és a Csaba utca között a befelé vezető oldalt leszűkítették a Barabás-villa felújítása miatt. A munkaterület mellett irányonként egy sáv szabad.
– A XIII. kerületben, a Victor Hugo utcában a Pannónia utca és a Hegedűs Gyula utca között csatornát építenek, ezért a 15-ös és a 133-as autóbuszok módosított útvonalon közlekednek. A 15-ös autóbuszok a Boráros tér felé a Váci út–Balzac utca–Pannónia utca útvonalon haladnak, ezért a Csanády utcai megállót elkerülik.
– A XVII. kerületben, a Csabai úton a Vanília utca után, valamint a Péceli úton a Nápoly utcától a városhatár irányába haladó oldalon helyenként sávlezárást kell kikerülniük, mert csapadékvíz-elvezető csatornát építenek.
Forrás: Fővinform

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.