Meghalt Zappe Gábor, az Index volt főszerkesztő-helyettese

Forrás: Index2019. 04. 07. 10:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton este tragikus hirtelenséggel meghalt Zappe Gábor újságíró, szerkesztő, az Index volt főszerkesztő-helyettese – tudatta a portállal a család. Gábor egy budapesti kórházban, családja körében hunyt el. 47 éves volt, háromgyerekes édesapa.

2000-től dolgozott az Indexnél, először a politika rovat vezetője, 2002-től főszerkesztő-helyettes volt. 2006-ban bízták meg a lapcsoporthoz tartozó Velvet főszerkesztésével, 2011-től a Dívány főszerkesztője is volt, és ő vezette a port.hu-t is. A CEMP csoporttól 2017 elején távozott, májusban az akkor újrainduló Zoom.hu főszerkesztője lett, ám szeptemberben távozott onnan. Ez év januárjától a Green Go elektromos autómegosztó rendszernél dolgozott.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.