Tenerifére költözött Tóbiás József

Magyar Nemzet
2019. 07. 26. 8:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fia légúti betegségére hivatkozva költözött családjával a Kanári-szigetekre, Tenerifére tavaly ősszel Tóbiás József, az MSZP volt elnöke – erről adott hírt csütörtökön a Blikk. A szocialista politikus azt mondta: a fia légúti problémái miatt az orvosok azt javasolták, hogy olyan helyre kellene őt vinni, ahol nincs pollen, por és egyéb allergén anyagok. – A gyerekeimért mindent megteszek, ezért költöztünk ki Tenerifére – magyarázta a Blikknek Tóbiás József, aki ennek megfelelően alakította át a mindennapjait, és elmondása szerint kétlaki életet él azóta.

Hozzátette: nem vállalt párt- és egyéb tisztséget, a képviselői munkát pedig állítása szerint ingázással el tudja látni, a kérdéseket és az interpellációkat Tenerifén is meg tudja írni. Az MSZP-s politikus két- vagy háromhetente repül Budapestre, a parlamenti menetrendnek megfelelően. – Amikor kell, jövök, minden olyan ülésen ott vagyok, ahol szükséges – fejtette ki.

Nem tudni, hogy a kiköltözés miatt avagy sem, de Tóbiás József nem olyan aktív, mint régen. A Blikk kiemelte, hogy a szocialista képviselő ebben a ciklusban mindössze három ülésnapon szólalt fel, és nem sok iromány fűződik a nevéhez. Április elejétől tagja a törvényalkotási bizottságnak, ott a jegyzőkönyvek szerint csak egy ülésen volt jelen a nyolcból, de akkor sem szólt hozzá a vitához.

Tóbiásék nem költöztek ki végleg, mint mondta, addig maradnak, amíg a fia egészségi állapota miatt szükséges.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.