Dömötör Csaba: Látszik az elszántság a győri polgármesteren

A győri időközi több volt, mint egy szimpla választás – írta közösségi oldalán a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára, miután a Fidesz jelöltje magabiztosan győzött a polgármester-választáson. A HírTV Magyarország élőben című műsorának vendége Dömötör Csaba volt.

Forrás: Hír TV2020. 01. 28. 12:54
null
Forrás: Hír TV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagy-nagy figyelmet kapott ez a város az elmúlt hónapokban – ismert okokból–, és ezt az időközi választást is nagy figyelem övezte. Emiatt a mostani győzelem – mert egy nagy győzelemről van szó – sokkal nagyobbat szól. És talán az elsődleges ok – és ezzel kellett volna kezdenem –, hogy egy nagyon jó jelöltet indított a Fidesz, ami sok oldalról levezethető. Egy elismert orvosról van szó, huszonötezer műtét van a háta mögött. De, hogyha azt nézem, hogyan kampányolt, nagyon jól mutatja, hogy nem volt a városnak olyan szeglete, ahol ne tartott volna kisebb-nagyobb fórumot”

– fogalmazott az államtitkár. Hozzátette: egy önálló polgármester mindig a város előnyére válik. Az új polgármester nyitott városházát szeretne, tehát nyitott lesz mindazokra az emberekre, akik a város építésében érdekeltek.

„Talán úgy is fogalmazott – nekem különösen tetszett –, hogy: Győr egy virágoskert, és szeretné a gyomokat kiszedni és új palántákat ültetni. Tehát látszik az elszántság benne, látszik az elszántság a szemében, hogy Győr további szinteket tudjon lépni”

– mondta Győr új polgármesteréről, Dézsi Csaba Andrásról Dömötör Csaba.

Politikai balhéra használja fel Soros György a gyöngyöspatai romákat – mondta a Magyarország élőben című műsorunkban a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, miután a magyar származású milliárdos és fia videóüzenetben bátorította az iskolai szegregáció áldozatait. Dömötör Csaba szerint nem kizárt, hogy a jövőben hasonló perek indulhatnak Magyarországon.

A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.