A Magyar Nemzeti Cirkusz minden este előadásokkal jelentkezik a közösségi oldalán

Forrás: MTI2020. 03. 19. 13:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Nemzeti Cirkusz minden este cirkuszi előadásokkal szórakoztatja a közönséget a közösségi oldalán a koronavírus-járvány miatt elmaradó produkciók miatt.

A kényszerpihenő alatt sem szeretnénk cserbenhagyni a közönségüket, ezért minden napra készülünk valamilyen tartalommal – közölte az MTI-vel Richter József cirkuszigazgató.

Esténként teljes cirkuszi előadásokat követhetnek a nézők, az első felvétel 1995-ből származik, majd további anyagokból válogatnak – mondta.

Kiemelte: nagyon reméli, hogy nyáron folytathatják az előadásokat, mert pár hónap alatt elfogynak a társulat tartalékai. Most arra fókuszálnak, hogy a társulat csaknem 100 állatát – elefántokat, lovakat, zsiráfokat, zebrákat és zebmárt (zebra és ló közös utódját) – ellássák.

„Az állatok mozgatásával telnek napjaink, nagy mennyiségben felhalmoztunk állateledelt, próbáljuk átvészelni ezt az időszakot” – hangsúlyozta Richter József.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.