Ez a vírus nem ismeri a politikai törésvonalakat

A mai parlamenti viták után az volt az érzésem, hogy a lépések többségével az ellenzéki pártok is egyetértenek. Milyen kár, hogy ezt egy ilyen esemény hozzat el – mondta Dömötör Csaba.

Forrás: FACEBOOK.COM/DOMOTOR.CSABA.GOV2020. 03. 16. 20:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ma parlamenti nap volt és a miniszterelnök kemény bejelentéseket tett. Kemény, de szükséges bejelentéseket. Magyarország lezárja határait, csak a magyar állampolgárok jöhetnek be.

Délután 3-ig tarthatnak majd nyitva az éttermek, a kávézók és a boltok, csak a drogériák, a patikák és az élelmiszerboltok jelentenek majd kivételt.

Tilos lesz rendezvényeket tartani és ez vonatkozik a színházakra és a mozikra is. A miniszterelnök azt is javasolta, hogy a szűk családi összejöveteleken kívül minden mást halasszunk el. Ezeknek a lépéseknek az a célja, hogy lassítsák a járvány terjedését, így elkerülhetjük az egészségügyi ellátórendszer túlterhelését. Így támogathatjuk az orvosokat és az ápolókat is.

A mai parlamenti viták után az volt az érzésem, hogy bár persze vannak viták, de a lépések többségével az ellenzéki pártok is egyetértenek. Milyen kár, hogy egy ilyen esemény hozza el a politikai konszenzust, de ha már így alakult, akkor érdemes rá építeni. Ez a vírus amúgy sem ismeri a pártpolitikai törésvonalakat és teljesen közömbös a belpolitikai vitáink iránt. Ez most az összefogás ideje” – zárja a Facebook-videóját Dömötör Csaba államtitkár.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.