Nem ártana felnőni

2020. 06. 29. 15:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Most a Soros 2.0-nál járunk, a választások előtt lesz majd 3.0? – kérdezte a kormányfőtől Jakab Péter. A Jobbik frakcióvezetője úgy fogalmazott, hogy „nem tudjuk eldönteni, hogy a magyarokat nézi hülyének, vagy ön az”, majd úgy folytatta, hogy a „Soros-propagandából hatalmat lehet építeni, de országot nem”.

Kövér László házelnök rendre intette Jakabot, mondván, hogy a politikus az országgyűlésben van, „nem egy kocsmában a jobbikos haverjaival”.

– Az első kérdés, amit tisztáznunk kell, hogy van ott még valaki? – kérdezett vissza Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint ezeknek a felszólalásoknak megvan a funkciója, jelen esetben az, hogy a Jobbik vezetője esküt tett Soros Györgynek. Orbán szerint Jakab „rendkívül faragatlan beszédmódban” teszi fel a kérdéseit, ezért azt javasolta neki, hogy próbáljon felnőni Bajcsy, Nagyatádi vagy Apponyi szintjére, akiknek a helyén ül.

Jakab Péter minderre annyit tudott reagálni, hogy „sértődősek most a tolvajok”, amiért Kövér László elvette tőle a szót.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.