Feladta magát a csorvási anyagyilkos

Furcsa kapcsolatban élt az anyjával az a csorvási férfi, aki egy veszekedés után megölte a nőt.

Forrás: police.hu2020. 07. 18. 12:59
Csorvás helyszín
Forrás: police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elrendelték az egy hónapos letartóztatását annak a 42 éves viharsarki férfinek, akit édesanyja megölésével gyanúsít a rendőrség. A Békés Megyei Főügyészség indoklása szerint bár a gyanúsított önként adta fel magát a rendőrségen, előtte mindent megtett azért, hogy eltüntesse a nyomokat, de tartani lehet attól is, hogy a zöldhatáron át Romániába szökne ismerőseihez a felelősségre vonás elől, ezért július 18-tól a gyulai börtönben várhatja, hogyan alakul az ellene elrendelt eljárás.

A nyomozás eddigi adatai szerint igen furcsa kapcsolatban élt a Békés megyei Csorváson egy 42 éves férfi és 62 éves édesanyja. Egy háztartásban éltek, takarékosságból csak egy szobát és egy ágyat használtak a házukban. Zárkózottak voltak, nem tartottak kapcsolatot senkivel, nem is köszöntek senkinek. Információink szerint a férfi munkahelyén korábban tett olyan kijelentéseket is, hogy az anyja miatt nincs párkapcsolata, de nincs is szüksége erre, mert az ő viszonyuk már nem is anya-fia, hanem férfi-nő kapcsolat. A szomszédok azt állítják, az asszony is többször megerősítette, hogy nem csak gyermekeként tekint a fiára.

A furcsa kapcsolatukat titkoló pár ugyanakkor nem élt harmóniában, rendszeresen veszekedés hallatszott tőlük. Július 16-án kora reggel is összevesztek. A férfi előbb ököllel ütlegelte a nála húsz évvel idősebb nőt, majd egy késsel a hátán és nyakán is megszúrta az anyját.

Fotó: Police.hu

Az áldozat azonnal meghalt. A férfi a kertjük végében ásott egy gödröt, abban elhantolta a holttestet, majd fertőtlenítőszerrel eltakarította a vérnyomokat. A kés pengéjét feldarabolta, majd a szennyvízcsatornába dobta a darabokat. Ezek után megebédelt, elment a bankba, elrendezte pénzügyeit, elköszönt a rokonaitól, majd még aznap délután feladta magát orosházi rendőrkapitányságon.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt nyomozást rendelt el, a helyszíni szemlét végző rendőrök a lakóház udvarán megtalálták a nő holttestét. A 42 éves férfit a rendőrség elfogta, elrendelték igazságügyi elmeorvosi megfigyelését.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.