időjárás 14°C Eufrozina , Kende 2022. szeptember 25.
logo

Szegednél is megpróbált bejutni az országba egy migráns

Forrás: police.hu
2020.08.16. 14:32

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték – írja honlapján a rendőrség.

A Szeged Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2020. augusztus 16-án 12 óra 20 perckor egy határsértőt tartóztattak fel a város külterületén. Ellenőrzése során a férfi marokkói állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránst visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz – olvasható a Police.hu oldalon.

Lefülelték a rendőrök a határsértő migránst Röszkénél

A rendőrség korábban arról számolt be, hogy egy másik migráns jogellenesen próbált meg bejutni az országba Röszkénél. A rendőrök ezt az illegális bevándorlót is feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.