Koncz Zsófia: Szeretném továbbvinni édesapám örökségét

Diplomatakarrier után Tokaj környékéért lobbizna a Parlamentben a balesetben nemrég elhunyt Koncz Ferenc lánya.

Forrás: HÍR TV2020. 09. 01. 7:43
null
Forrás: Hír TV (képernyőfotó)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Diplomatakarrier után Tokaj környékéért lobbizna a Parlamentben a motorbalesetben nemrég elhunyt Koncz Ferenc lánya.

A Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége volt Koncz Zsófia, a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje, aki édesapja politikai örökségét vinné tovább.

– Mennyiben kívánja ön az édesapja politikai örökségét továbbvinni ebben a bizonyos Tokaj és Szerencs közötti választókerületben? – kérdezte a műsorvezető.

– Úgy gondolom, hogy édesapám öröksége rendkívül fontos, és mindenképp szeretném ezt továbbvinni; van mire büszkének lenni. Itt az elmúlt időszakban olyan fejlesztések és beruházások történtek, szépülnek a településeink, hogy úgy gondolom, hogy ez egy nagyon-nagyon fontos irány. Negyvenkét településből harmincnyolc a Magyar falu programhoz tartozik, és járva a településeket úgy látom, hogy rendkívüli fejlesztések történtek az elmúlt időszakban – válaszolta Koncz Zsófia.

A teljes beszélgetés megtekinthető a Hír TV weboldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.