A miniszterelnök Jakab Péternek: Nekünk minden élet számít, önnek viszont semmi sem drága

A Jobbik elnökét ismét kénytelen volt megkérni az ülést vezető elnök, hogy kulturáltan viselkedjen.

Bákonyi Ádám
2020. 11. 16. 15:58
JAKAB Pter
Budapest, 2020. november 2. Jakab Pter, a Jobbik elnke felszlal napirend eltt az Orszggyls plenris lsn 2020. november 2-n. MTI/Kovcs Tams Fotó: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miniszterelnök úr, Ön megőrült – kezdte azonnali kérdését Jakab Péter. Kövér László házelnök azonnal rendre intette a Jobbik elnökét, azt kérve tőle, hogy egyszer az életben próbáljon meg kulturáltan viselkedni. Jakab ezután arról beszélt, hogy miközben tombol a válság, a miniszterelnök a Soros-hálózatot emlegetve törvényesíti a lopást, és módosítja a választói törvényt. – Fogja meg végre a munka végét – mondta Jakab Péter.

Orbán Viktor válaszában közölte, hogy a kormány nyáron felkészítette az országot a védekezésre. Ennek megfelelően ma a covidos betegek ellátására több mint száz kórházból 78-at vontak be, több mint 14 ezer orvos, közel 29 szakápoló és mentős dolgozik, háromszor annyi intenzív ágy áll készen, mint amennyit jelenleg használunk – sorolta a kormányfő. A gazdaságról szólva Orbán Viktor elmondta: amikor 2010-ben elkezdték a kormányzást, akkor 3,6 millió munkahely volt, most 4,5 millió.

– Nekünk minden élet számít, úgy látom, hogy önnek viszont semmi sem drága – mondta a kormányfő a Jobbik elnökének.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.