időjárás 9°C Aurél 2022. október 5.
logo

Varju László szégyenteljes húzása

Felhévizy Félix
2021.02.07. 08:45
Varju László szégyenteljes húzása

Méretes DK-s bukta.

Felhévizyt megérintette a korai tavasz lehelete, ezért már azon gondolkodott, milyen fűszernövényeket akar majd ültetni az ablakpárkányára. De azért természetesen nem tévesztette szem elől a hazai politikai élet legfrissebb történéseit sem.

A hírlapíró nagyon szereti például a Riporter című műsort. Boldogsággal tölti el, ahogy a baloldali ellenzéki figurák hebegnek-habognak a jól irányzott kérdések kereszttüzében.

Számos remek pillanat volt már ebben a műsorban, most azonban egy igazi DK-s buktának lehettek tanúi a műsor nézői. Bohár Dániel Varju Lászlót kérdezte a baloldal oltási botrányával kapcsolatban, de olyan ügyesen forgatta a szavakat, hogy Gyurcsány samesza gyönyörűen leleplezte saját magát.

Arra a kérdésre, hogy újpest DK-s országgyűlési képviselője mennyire tartja aggályosnak azt, ha valaki a hatalmával visszaélve jut oltáshoz, azt válaszolta: „Ha Orbán Viktor ilyet tenne, biztosan tiltakoznék ellene.”

Azonban amikor a riporter rákérdezett, hogy mit gondol Gyöngyös baloldali polgármesterének, Hiesz Györgynek a hasonló cselekedetéről, kitérő választ adott. Sőt arra a kérdésre, hogy nem kellene-e lemondania a magát beoltató városvezetőnek, összevissza kezdett beszélni:

„Lemondani? Azt hiszem önökben szükség lenne arra a megközelítésre, hogy igenis mindenkinek lehetősége van arra, hogy előbb-utóbb megkaphassa a védőoltást, és bízom benne, hogy mindenki hozzájuthat majd” – mondta zavartan Varju László.

Íme a videó:

Ezeknek aztán tényleg van bőr a képükön. Méghozzá jó vastag!

– Egy szó mint száz, ismét kiderült a baloldali kettős mérce. Ami Orbán Viktornál főben járó bűn lenne, az a saját embereiknél említésre sem méltó eset – bosszankodott Felhévizy, de többször visszatekerte a videót, mert Varju vergődése nem mindennapi pillanattal ajándékozta meg.

Sőt iziben elküldte jó pár barátjának is a műsor linkjét, mert ezt mindenkinek látnia kell. Ismét lebuktak, immár sokadszorra.

Így működik a baloldal!

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.