időjárás 18°C Brúnó , Renáta 2022. október 6.
logo

Hollik István: Hogyan néz ezek után tükörbe?

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook, MTI
2021.03.29. 15:39
Hollik István: Hogyan néz ezek után tükörbe?

Múlt héten egy balos portál összesítette, hogy hány baloldali országgyűlési képviselő van már beoltva, így derült ki, hogy

az MSZP-frakció harmada már megkapta az oltást

– mondta a közösségi oldalán közzétett videójában Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ezzel nincs is semmi baj,

ha nem a regisztrációt megkerülve kaptak vakcinát, mint Hiesz György gyöngyösi polgármester.

Hollik ugyanakkor azt érdekesnek tartja, hogy a cikk állítása szerint az egyik baloldali politikus a kínai vakcinát kapta meg. Hozzátette: mivel a baloldal ennek a képviselőnek a nevét „diszkréten” elhallgatta, ezért három kérdést tesz fel a „névtelen, bátor” baloldali politikusnak.

Hollik István azt kérdezte: ez a baloldali képviselő aláírta-e főnökének, Gyurcsány Ferencnek a kínai vakcina betiltására irányuló petícióját és részt vett-e a baloldal oltásellenes kampányában, aminek az volt a célja, hogy elbizonytalanítsa az embereket a keleti vakcinákkal kapcsolatban.

– Miután mindenkit le akartak beszélni a kínai vakcináról, ön éppen ezt adatta be magának, hogyan tud ezek után a tükörbe nézni?

– firtatta Hollik István.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.