Csökkenő tendencia: összesen 54 új fertőzöttet igazoltak

A védelmi intézkedéseknek köszönhetően letörtük a járvány harmadik hullámát.

Magyar Nemzet
Forrás: koronavirus.gov.hu2021. 06. 22. 9:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A beoltottak száma 5 421 230 fő, közülük 4 555 029 fő már a második oltását is megkapta – olvasható a Kkoronavírus.gov.hu tájékoztató oldalon.

Összesen 54 új fertőzöttet igazoltak,

ezzel a járvány kezdete óta összesen 807 684 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt négy beteg, így az elhunytak száma 29 963 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 735 937 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 41 784 főre csökkent. 281 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 32-en vannak lélegeztetőgépen.

Az oltásoknak és a védelmi intézkedéseknek köszönhetően letörtük a járvány harmadik hullámát

– tájékoztat az oldal. Továbbra is folyamatosan lehet regisztrálni a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon, az érvényes regisztrációval rendelkezők pedig interneten is foglalhatnak időpontot az oltásra a www.eeszt.gov.hu honlapon.

Az érvényes regisztrációval rendelkezők automatikusan tudnak az interneten időpontot foglalni az oltásra, továbbá az érvényesen regisztrált Magyarországon élő külföldiek és külhoni magyar állampolgárok is foglalhatnak időpontot a nekik legkedvezőbb kórházi oltópontra és az elérhető vakcinákra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.