Hivatali vesztegetés miatt tettek bejelentést a Városháza-gate miatt

Az újabb Anonymus-videó és -hangfelvétel alapján egyértelműnek tűnik, hogy a baloldal eladná a Városházát.

Magyar Nemzet
2021. 11. 23. 10:50
Bajnai Gordon
Budapest, 2014. október 19. Bajnai Gordon volt miniszterelnök, a tanács elnöke az Együtt-PM országos politikai tanácsának ülésén a fővárosi Corner Rendezvényközpontban 2014. október 19-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hivatali vesztegetés gyanúja miatt tett bejelentést Ifj. Tényi István a Fővárosi Főügyészségnél és a Nemzeti Nyomozóirodánál.

A bejelentés alapját a november 23-án megjelent újabb Anonymus-videó szolgáltatta, amelyen Bajnai Gordon, korábbi baloldali miniszterelnök Gangperger Gyulával és a Városháza iránt érdeklődő befektetővel beszélget arról, hogy a városvezetés jutalékos rendszerben működve játssza ki az ingatlanokat a befektetők számára.

Mint arról lapunk is beszámolt: a Városháza eladásáról szóló egyeztetésen Bajnai Gordon is a fővárosban működő jutalékos rendszerről beszélt – derült ki az Anonymus által közzétett újabb hangfelvételből. A volt baloldali miniszterelnök egyértelműen tanácsokkal látta el a befektetőket. Immár nem is kérdés, hogy el akarták adni a Városházát, csak azt nem tudjuk, hogy a maffiamódszereknek köszönhetően kinek mennyi pénz járt volna az üzlet nyélbeütése után – írja a Mediaworks Hírcentruma.

A teljes cikk itt olvasható.

Borítókép: Bajnai Gordon volt miniszterelnök (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.