időjárás 16°C Aurél 2022. október 5.
logo

Narratíva: Láng Zsolt szerint Gansperger Bajnai bizalmi embere

Magyar Nemzet
2021.11.19. 09:28 2021.11.19. 20:18
Narratíva: Láng Zsolt szerint Gansperger Bajnai bizalmi embere

A Mediaworks Hírcentrumának podcast adásában a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője a Városház-gate friss fejleményeit egy maffiaszerű bűncselekmény-sorozat lelepleződéseként értékelte.

Karácsony Gergely hiába mondja Gansperger Gyuláról, hogy fideszes oligarcha, amikor tisztán látszik, hogy Gansperger Bajnai Gordon bizalmi embere – mondta a Mediaworks Hírcentrumának podcast adásában a fővárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője. Láng Zsolt szerint, ha bebizonyosodik mindaz, ami a Városháza-ügyben kiszivárgott felvételeken hallható, akkor Gansperger egy maffiaszerű bűncselekmény-sorozatot vázolt fel. 

A politikus szerint Karácsony Gergely kommunikációjának köszönhető, hogy a botrány egyre jobban fokozódik. A műsorban szintén vendég volt Lomnici Zoltán alkotmányjogász, aki arról beszélt, teljesen mindegy, hogy a főpolgármester tudott-e ezekről az ügyekről vagy nem, a reakciók alapján úgy tűnik, hogy megpróbálják eltussolni. 

A Narratívában ezen a héten Heiter Dávid Tamás vendégei Láng Zsolt és Lomnici Zoltán voltak.

Borítókép: Gansperger Gyula (Fotó: MTI/Soós Lajos)

VÁROSHÁZA-GATE

Városháza-ügy: tart a nyomozás + videó

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.