Jó hírt kaptak a pedagógusok a miniszterelnöktől

A kormányfő hivatalos közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a béremelésre.

Forrás: Facebook/OrbanViktor2021. 12. 02. 15:12
Tasi Ottilia
Temesvr, 2020. mrcius 5. Tasi Ottilia pedaggus harmadikos tanulknak tart rt a temesvri Bartk Bla Elmleti Lceumban 2020. mrcius 5-n. Ezen a napon meghirdette a Szlfldn magyarul klhoni tmogatsi program 2020-as kirst Temesvron Potpi rpd Jnos, a Miniszterelnksg nemzetpolitikrt felels llamtitkra. A program keretben azok a szlk ignyelhetnek nevelsi, oktatsi, valamint tanknyv- s taneszkz tmogatst, akiknek a gyermekei Magyarorszg hatrain kvl magyar tannyelv vodban, iskolban tanulnak, vagy ahol ez nem lehetsges, vlaszthat tantrgyknt tanuljk a magyart. MTI/Rosta Tibor Fotó: Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormányfő hivatalos közösségi oldalán egy komoly béremelésre hívta fel a figyelmet.

„Tízszázalékos fizetésemelés a tanároknak és az óvónőknek!”

– idézte fel Facebook-oldalán Orbán Viktor.

Az elmúlt két napban előbb a bölcsődei dolgozók, majd a szociális szférában tevékenykedők fizetésemelésére emlékeztetett  a miniszterelnök közösségi oldalán.

Borítókép: Tasi Ottilia pedagógus harmadikos tanulóknak tart órát (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.