Pályázókat segítő programsorozatot indít a Támogatáskezelő

Az eseményeken készséggel válaszolnak a szakemberek a pályázatokkal kapcsolatos kérdésekre.

Magyar Nemzet
2021. 12. 09. 17:07
Esélyesek Klubja kerekasztal-beszélgetés Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hazai és uniós pályázatok kiterjedt rendszerét kezelő Emberi Erőforrás Támogatáskezelő fontos küldetésének tartja, hogy már a pályázat benyújtása előtt a lehető legtöbb információval ellássa a pályázókat.

Ezért decemberben új kezdeményezést indít Esélyesek klubja címmel. 

A kéthavonta jelentkező estek célja, hogy a közönség megismerje a szervezet által nyújtott lehetőséget, a sikerrel pályázók tapasztalatait, mindenki közelebb kerüljön a pályázati lehetőségekhez, s tegye mindezt egy kötetlen, szórakoztató, kulturális élményekben gazdag program keretében.

A kerekasztal-beszélgetések minden alkalommal Monszpart Zsolttal, a Támogatáskezelő főigazgatójával és meghívott vendégeivel zajlik majd. Az estek háziasszonya Kubinyi Júlia népdalénekes, a Támogatáskezelő kulturális nagykövete. Az ismert vendégek mellett korábbi sikeres pályázók szólalnak meg. A Gazsó L. Ferenc által moderált beszélgetésbe, melyet időről időre zenés, táncos vagy épp prózai performansz színesít, egy ponton bekapcsolódik a közönség is. Pályázatokkal kapcsolatos kérdéseikre készséggel válaszolnak a jelen lévő szakemberek.

A Támogatáskezelő székházában december 9-én megrendezett első klubest témája a cserkészetből hozott testvériség szellemében történő közösségformálás; vendégei az egykori cserkész, dr. Rétvári Bence, az Emmi miniszterhelyettese, Bedekovics Péter, a Magyar Cserkészszövetség országos elnöke és Szives Márton ütőhangszeres művész, a Nemzeti Tehetség Program és a Nemzeti Kulturális Alap többszörös támogatottja.

A Támogatáskezelő és a Magyar Cserkészszövetség konzorciumi partnersége által 2018 és 2021 között Lépj át a határaidon! címmel közös projekt valósult meg az Európai Unió Szociális Alapja és a magyar kormány társfinanszírozásával. 

A konstrukció átfogó célja a Kárpát-medencében élő magyarság, a határon inneni és határainkon túlra szakadt nemzettársaink közötti kulturális és hagyományőrző kapcsolatok erősítése volt, valamint szakmai hálózatok kiépítésével, jó gyakorlatok megosztásával a nemzeti összetartozás, a közös identitás erősítése.

Borítókép: Kerekasztal-beszélgetés (Fotó: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.