időjárás 13°C Jeromos 2022. szeptember 30.
logo

Orbán Viktor: A legjobb, ha az embereket is bevonjuk a döntéshozatalba

A kormányfő szerint a tét nem kisebb, mint hogy visszafordulunk-e a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba

Levelet írt a Fidesz támogatóinak Orbán Viktor

Kincses Krisztina
2022.01.03. 15:32 2022.02.10. 12:05
 Levelet írt a Fidesz támogatóinak Orbán Viktor

Orbán Viktor levelet írt a Fidesz támogatóinak, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a Fideszt – tudta meg a Magyar Nemzet. Értesülésünket a párt kérésünkre megerősítette.

A miniszterelnök levele szerint azért kéri a támogatást, mert – mint írja – a tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előremegy, vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba.

„Egy veszélyekkel teli korba léptünk, ahol egyszerre kell megküzdenünk a járvánnyal, az egyre erősödő illegális migrációval, és Brüsszel, valamint a Soros-birodalom egyre agresszívabb beavatkozási kísérleteivel” – fejti ki levelében a kormányfő.

Orbán Viktor üzenetét azzal zárta, hogy jövő tavasszal rajtunk múlik, hogy merre megy tovább a nemzetünk. „Nem szabad visszafordulnunk, Magyarországnak előre kell mennie!” – olvasható, majd 

a miniszterelnök arra kéri a támogatókat, hogy amennyiben lehetőségeik engedik, adományukkal járuljanak hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassák a Fidesz kampányát.

A kormányfő nem először szólítja meg támogatóit ebben a formában: a 2018. áprilisi országgyűlési választások előtt pár hónappal szintén írt levelet mindazoknak, akik adatközlés által hozzájárultak ahhoz, hogy a Magyarország kormánya tájékoztassa őket az országot érintő legfontosabb ügyekről.

Borítókép: október 23-i megemlékezés az Erzsébet téren, Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszéde (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.