Ilyen szégyenletes kijelentésekkel menekül a politikai korrektség elől Márki-Zay + videó

A baloldali miniszterelnök-jelölt számos alkalommal nyilvánult meg úgy, hogy azt különféle társadalmi csoportok joggal érezhették sértőnek.

Mediaworks-Hírcentrum
2022. 02. 19. 7:34
MZP
20211023 Hódmezővásárhely Kaszap utca 56-os megemlékezés Képen: Márki-Zay Péter polgármester Fotó: Török János TJ DM Délmagyarország Fotó: Délmagyarország/Török János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Michael Jackson, aki szegény néger kisfiúként született, és gazdag fehér nőként halt meg

– így  emlékezett meg Trianonról Márki-Zay Péter. A baloldali miniszterelnök-jelölt számos alkalommal nyilvánult meg úgy, hogy azt különféle társadalmi csoportok joggal érezhették sértőnek.

Tett ilyen megjegyzést már a nőkre, a zsidókra, a vidékiekre és a fogyatékkal élőkre is. A közelmúltban pedig előkerült egy olyan felvétel, amin a politikus egy rasszista viccet mesélt el a követőinek.

A Mediaworks-Hírcentrum összegyűjtött négy olyan megnyilvánulást, amikor Márki-Zay az Egyesült Államokban kifejezetten szitokszónak számító „n” betűs szót használta.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Délmagyarország/Török János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.