Siklósi Beatrix: A bajba jutott családoknak ellátásra és szállásra van szükségük

Hétfőn indul a közszolgálati média rendkívüli Jónak lenni jó! adománygyűjtő műsora az orosz–ukrán konfliktus miatt bajbajutottak támogatására. A közmédia valamennyi csatornája naponta jelentkező műsorokban mutatja be a felajánlásokat, amelyekkel szállást és ellátást biztosítanak a háborús övezetből érkező családoknak. Siklósi Beatrix, a Kossuth rádió csatornaigazgatója az adó Vasárnapi újság című műsorában beszélt a jótékonysági akció részleteiről – olvasható a Híradó.hu cikkében.

Forrás: Híradó.hu2022. 02. 27. 10:21
SIKLÓSI Beatrix
Budapest, 2018. november 14. Siklósi Beatrix, az M5 csatornaigazgatója beszél a Jónak lenni jó! címû mûsor sajtótájékoztatóján az MTVA székházában 2018. november 14-én. A cukorbeteg gyerekek és fiatalok támogatására, táboroztatásának segítésére gyûjt idén a közmédia Jónak lenni jó! címû adománygyûjtõ mûsora december 16-án. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország összefog alcímmel indul hétfőn a közmédia rendkívüli Jónak lenni jó! adománygyűjtő műsora. Siklósi Beatrix úgy véli, hogy az akció remek lehetőség a magyarok számára, hogy ismét megmutassák a világnak, milyen fantasztikusak tudnak lenni akkor, ha baj van.

Rendkívül jó érzés, hogy a magyar emberek egy ilyen kemény történelmi helyzetben is önként ajánlják fel a segítségüket. Ebben nekünk is részt kell vennünk

 – közölte a Kossuth rádió csatornaigazgatója.

Siklósi Beatrix azt is elmondta, hogy 

a közmédia valamennyi csatornáján szó lesz arról, hogy miként lehet segíteni a bajba jutott családokon, amelyek számára elsősorban ellátásra és szállásra van szükség. 

A médiaszolgáltató emellett a segélyszervezetekkel is felveszi kapcsolatot, a közvéleményt pedig folyamatosan tájékoztatja majd arról, hogy melyik országrészben tud segíteni – írja a Híradó.hu.

A Jónak lenni jó! kapcsán már jól ismert 1357-es nemzeti adományvonal továbbra is él, emellett a [email protected] e-mail-címre is lehet küldeni a felajánlásokat, amelyekről a Duna Televízióban minden hétköznap este 20.45-től, a Kossuth rádióban pedig a Napközben című műsorban 10.15-től számolnak be.

Siklósi Beatrix hozzátette, hogy 

a Jónak lenni jó! keretén belül riportok készülnek majd azokról a magyarországi családokról, amelyek be tudják fogadni az Ukrajnából érkező családokat.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Siklósi Beatrix (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.