időjárás 35°C Ulrik 2022. július 4.
logo

Deutsch Tamás: Lelepleződtek a Soros-hálózat szektás elképzelései

Munkatársunktól
2022.03.11. 11:38 2022.03.11. 21:26
Deutsch Tamás: Lelepleződtek a Soros-hálózat szektás elképzelései

Deutsch Tamás, a Fidesz európa parlamenti képviselője volt a Mediaworks–Hírcentrum Narratíva című podcastjának vendége, akivel a műsorvezető az NGO-k külföldi újságírókat, illetve magyar médiumokat befolyásoló szerepéről, valamint az orosz–ukrán konfliktus hazai vonatkozásairól beszélgetett.

A műsorban szóba került, hogy a Magyar Nemzet cikksorozatban tárta fel, az NGO-k nemcsak külföldi újságírókat, illetve magyar médiumokat befolyásolva festenek torz képet Magyarországról, hanem a különböző nagykövetségeken keresztül is a kormányváltás kikényszerítésén munkálkodnak. 

Deutsch Tamás erre reagálva kijelentette, lelepleződött, hogy a Soros-hálózathoz tartozó úgynevezett civil szervezetek szektás elképzelései mögött milyen politikai törekvések vannak. A politikus Heiter Dávid Tamásnak elmondta, hosszú idő óta tartó vita végére tesznek pontot a napvilágot látott cáfolhatatlan bizonyítékok, amelyek alapján egyértelmű: a Soros-hálózatok gigantikus méretű manipulatív rendszerének célja, hogy anélkül tudjanak politikai döntéseket hozni, hogy a választásokon politikai felhatalmazást kapnának.

Ezután az ukrán–orosz háborúval kapcsolatban az európa parlamenti képviselő kifejtette, hogy Oroszország agressziót követett el Ukrajnával szemben, és hogy Magyarország szolidáris az ukránokkal. 

Deutsch Tamás szerint Magyarországnak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy hozzájáruljon a béke helyreállításához, ugyanakkor a hazai ellenzék kijelentései életveszélyesek. Hangsúlyozta: vérlázító, hogy vannak olyanok, akik arról filozofálnak, hogy magyar katonákat kellene küldeni Ukrajnába. 

Hozzátette, hogy Márki-Zay Péter zagyva tagadása ellenére többször is beszélt arról, hogy hasonlóképpen járna el. Deutsch Tamás badarságnak nevezte Kocsis-Cake Olivio azon kijelentését is, hogy el kellene zárni az orosz gázcsapot. A baloldal felelőtlen megnyilvánulásai szerinte háborúba sodornák Magyarországot és közvetlen életveszéllyel is járnak. 

A képviselő kiemelte: Magyarország érti, hogy a reagáláshoz szükséges egységet kell megteremteni az Európai Unióban, viszont nem lehet az Oroszországgal szembeni szankciókat kiterjeszteni az energia területére, mert az európai emberek, az európai családok fizetnének érte súlyos árat. 

Borítókép: Deutsch Tamás (Fotó: Mohai Balázs)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.