Orbán Viktor: A baloldal a háború oldalán áll – akkor is, ha ezt nem tudja

A miniszterelnök közösségimédia-bejegyzésében hívta fel a figyelmet a baloldal veszélyes megnyilvánulásaira.

Forrás: Facebook / Orbán Viktor2022. 03. 04. 18:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amit ők mondanak, és amit ők akarnak, az belevisz bennünket a háborúba

– fogalmazott.

Kiemelte: „Katonát küldeni az azt jelenti, hogy részesei leszünk egy háborúnak. Fegyvert küldeni az azt jelenti, hogy akinek szállítunk, az lehet, hogy majd örülni fog, de akivel szemben azt a fegyvert használják, annak az ellenségei leszünk, a Jóisten tudja pontosan, mennyi ideig.”

Ha Magyarországon át szállítják a fegyvert Kárpátaljára, ezzel katonai célponttá alakítanánk az éppen Kárpátalján áthaladó konvojt

– olvasható a bejegyzésben.

Észnél kell lenni, nem lehet összevissza beszélni, nem lehet összevissza javaslatokat tenni, és nem lehet a nyugati barátainknak szívességet tenni egy-egy nyilatkozattal. Ez nem ennek az ideje. Itt most Magyarország érdekei mellett kell kiállni

– húzta alá a miniszterelnök.

Hangsúlyozta: „Most nem amerikai szemmel kell nézni ezt a konfliktust, meg nem francia, meg nem német szemüvegen keresztül, ezt magyar szemmel kell nézni. És magyar szemmel nézve ebben a konfliktusban a legfontosabb a magyarok békéje és biztonsága. Ehhez ki kell maradni a háborúból, és ezért a baloldal háborúba sodró javaslataimak ellen kell tudni állni. El kell engedni a fülünk mellett, vagy határozottan ellent kell mondani.”

A bejegyzést itt tekintheti meg:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.