Így utasította Péterfi Judit Márki-Zay Pétert a választás napján

A baloldal kormányfőjelöltjének szavazatleadásába is beleszólt kommunikációs tanácsadója.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner.hu2022. 04. 03. 18:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hódmezővásárhelyen adta le szavazatát a baloldal kormányfőjelöltje, kommunikációs tanácsadójának, Péterfi Juditnak azonban most is közbe kellett szólnia – olvasható a Mandiner.hu-n

Mint írják, míg Lázár János kormánypárti jelölt a kamerák előtt szavazott a Csongrád-Csanád megye négyes számú egyéni választókörzetében, addig a baloldali miniszterelnök-jelölt, Hódmezővásárhely polgármestere tanácsadójához, Péterfi Judithoz fordult, hogy követheti-e ő is ezt a példát 

derült ki a PestiSrácok.hu videójából.

Rövid tanácskozást követően kiderült: a válasz nem – egyébként se társalogjon a teremben megjelent sajtó képviselőivel –, így Márki-Zay Péter a fülkében töltötte ki a vokslapokat és a népszavazási kérdőívet.

A baloldali miniszterelnök-jelölt szerint Magyarországon már nincs demokrácia, szabad választások sincsenek, azonban mégis jó esélyt lát a győzelemre. Lázár János elmondása alapján a baloldali stratégia része lehet az utolsó pillanatban a személye ellen indított, egészpályás lejáratókampány.

A videó a linkre kattintva érhető el.

Borítókép: PS-videó


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.