Orbán Viktor: Július 1-jéig marad a benzinárstop és az élelmiszerárstop + videó

– Mindent megteszünk, hogy védjük a családokat! – mondta bejelentésében a miniszterelnök.

2022. 04. 27. 13:58
null
Miniszterelnöki Sajtóiroda/ Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Július elsejéig, további két hónappal meghosszabbította a kormány az alapvető élelmiszerekre és az üzemanyagokra vonatkozó árstopot

– jelentette be mai videójában Orbán Viktor. 

A kormányfő elmondta, hogy egész Európában emelkednek az árak, ennek elsődleges oka pedig a háború. – Amíg a háború nem ér véget, addig az árak nőni fognak – vetítette előre Orbán Viktor. Elmondta, hogy éppen emiatt a kormány mai ülésén foglalkozott az üzemanyagárak és az élelmiszerárak kérdésével, és arra jutottak, hogy 

nem nézhetik tétlenül az áremelkedéseket. 

– Magyarországon a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy a családokat megvédje az áremelkedések következményeitől, ezért alkalmazunk néhány alapvető élelmiszer és az üzemanyagok esetén árkorlátozást és ársapkát, melyeknek határideje hamarosan lejár, döntenünk kellett, hogy mi legyen – fejtette ki a kormányfő videójában.

– Mindent megteszünk, hogy megvédjük a családokat!

– zárta mondandóját a miniszterelnök.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (Forrás: Mediaworks)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.