Varga Mihály: Mindannyian legyünk ott!

A pénzügyminiszter is leadta a szavazatát, majd mindenkit voksolásra buzdított.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 04. 03. 10:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár havazott, a fiúrészleg szavazott! Mindannyian legyünk ott!

– írta Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebookon azután, hogy leadta a szavazatát a II. kerületi Fillér utcai általános iskolában.

Varga úgy fogalmazott, hogy minden választásnak kiemelt jelentősége van, de most valóban a háború és a béke ügyében kell döntenünk.

Békére van szükség ahhoz, hogy az eddig elért eredményeket megvédjük. A munkahelyek megvédéséhez, a családtámogatás biztosításához, az otthonteremtés folytatásához 

– hangsúlyozta a fideszes politikus.

Kiemelte, hogy az elért eredmények megvédése higgadt, nyugodt munkát igényel, a béke megőrzését, ehhez pedig kormányzati tapasztalatra van szükség; szerinte ebben foglalható össze a mostani választás tétje.

Borítókép: Varga Mihály (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.