A Jobbikban az olajembargóval kapcsolatban sincs egység + videó

Ugyan Gyöngyösi Márton, a Jobbik-EP képviselője támogatja a javaslatot, párttársa, Lukács László György más véleményt fogalmazott meg.

MEDIAWORKS-HÍRCENTRUM
2022. 05. 10. 6:04
LUKÁCS László György; Jakab Péter
Budapest, 2019. december 2. Lukács László György jobbikos képviselõ interpellál az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. december 2-án. Elõtte Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetõje. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jobbikon belül sincs egység az uniós olajembargóról.

Ugyan Gyöngyösi Márton, a Jobbik-EP képviselője támogatja a javaslatot, párttársa, Lukács László György más véleményt fogalmazott meg.

A Jobbik frissen megválasztott alelnöke a Mediaworks–Hírcentrum kérdésére válaszolva azt mondta, hogy jó, hogy többféle álláspont van.

Tordai Bence szerint közös uniós álláspontot kell kidolgozni. A Párbeszéd-frakció tagja, az Országgyűlésbe frissen bekerült Jámbor András viszont csak kényszeredetten vigyorgott az embargóra vonatkozó kérdésen.

A momentumos Szabó Szabolcs egy kioktató hangvételű hisztérikus közjáték után arról számolt be, hogy fontos a fenntartható gazdaság működése.

Borítókép: Lukács László György jobbikos képviselő (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.