Üzenetértékű, hogy kik lépnek fel ma Novák Katalin beiktatásán

Határon túliak, nagycsaládosok, roma kiválóságok, tehetséggondozás – egyértelmű értékválasztás.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2022. 05. 14. 8:34
RZSA Magdi
Paloznak, 2021. július 30. Rúzsa Magdi ad koncertet a 9. Paloznaki Jazzpikniken 2021. július 30-án. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombat délelőtt kezdődik Novák Katalin, Magyarország első női köztársasági elnökének beiktatása, a linkre kattintva élőben követhető a beiktatási ceremónia.

Az ökumenikus istentiszteletet követően a Kossuth téren beszédet mond Novák Katalin. Ezután Balázs János világhírű zongoraművész zenél majd tanítványaival,

illetve hármas ikrei születése óta először lép fel nagyközönség előtt Rúzsa Magdi énekesnő.

Mint arra a Mandiner felhívja a figyelmet, a fellépők személye szimbolikus üzenettel bír, hiszen a határon túli magyarság, a nagycsaládosok, a kisebbségek és a tehetséggondozás is középpontba kerül.

Borítókép: Rúzsa Magdolna énekesnő (Fotó: MTI/Mónus Márton)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.