Tóth Endre: A Momentum szeretne egy erős Jobbikot + videó

Sok sikert kívánt a Jobbiknak az újrakezdéshez Tóth Endre, a Momentum országgyűlési képviselője.

Forrás: Mediaworks-Hírcentrum2022. 06. 14. 11:26
TÓTH Endre
Budapest, 2022. május 16. Tóth Endre, a Momentum képviselõje napirend elõtt szólal fel az Országgyûlés plenáris ülésén 2022. május 16-án. MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sok sikert kívánt a Jobbiknak az újrakezdéshez Tóth Endre, a Momentum országgyűlési képviselője. A politikus arról is beszélt a Mediaworks–Hírcentrumnak, hogy a Momentum egy erős Jobbikot szeretne, mert az ellenzéknek szüksége van a Jobbik által megszólított vidéki szavazókra.

Tordai Bencét és Jámbor Andrást ellenben nem hatotta meg különösebben, hogy Jakab Péter távozott a Jobbik éléről. A legtöbb ellenzéki politikus kerülte a Mediaworks–Hírcentrum Jobbikot érintő kérdéseit, mondván:más párt belügyeit nem akarják kommentálni.

Az ellenzéki összefogás jövőjére vonatkozó kérdésre Tordai Bence, a Párbeszéd frakcióvezetője szintén kitérő választ adott, szerinte a kérdés nem releváns, mert a következő választás két év múlva lesz.

Bencze János, a Jobbik országgyűlési képviselője pedig nem volt hajlandó a párt jövőjére vonatkozó kérdésekre válaszolni, helyette inkább másról kezdett el beszélni.

Borítókép: Tóth Endre, a Momentum képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.