Hadházy Ákos luxusautóval közlekedik, mikor épp nem játssza el a szegényt a követőinek

Miközben Hadházy Ákos a követőitől pénzt koldul, és – mivel nem tette le az esküt – az Országgyűlésben sem dolgozik, a Metropol megtudta, hogy a lehető legnagyobb titokban beszerzett magának egy 28 milliós autót – írja az Origó.

Forrás: Origo.hu, Metropol.hu2022. 07. 13. 9:23
TÓTH Bertalan; HADHÁZY Ákos
Budapest, 2019. május 24. Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke, az MSZP-Párbeszéd listavezetõje (b) és Hadházy Ákos független országgyûlési képviselõ sajtótájékoztatót tart a Móricz Zsigmond körtéren, Budapesten 2019. május 24-én. Tóth Bertalan hetvenötezer, Magyarország európai ügyészséghez történõ csatlakozását támogató aláírást adott át az aláírásgyûjtést kezdeményezõ Hadházy Ákosnak. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hadházy nagyon vigyáz arra, hogy a lehető legkevesebben tudjanak a luxusjárgányról, ezért rendezvényekre, nyilvános eseményekre mindig egy olcsóbb autóval érkezik – sőt olykor vonatra ül.

Minden más alkalommal azonban ezt a méregdrága, extrákkal felszerelt vadonatúj plug in hibridet használja – olvasható az oldalon.

A kocsi Hadházyék udvarában:

Képek forrása: Metropol

Dühösek a zuglóiak, mert Hadházy miatt nincs parlamenti képviselőjük

Mivel Hadházy Ákos Zugló egyéni országgyűlési képviselője, ám nem tette le az esküt, így jelenleg a választókerületet senki nem képviseli a törvényhozásban – egyedül az országban. Amíg Hadházy nem teszi le az esküjét, nem használhatja képviselői jogosítványait és fizetést sem kap, ezért a Facebookon kezdett pénzért kuncsorogni. Ez persze sokaknál kicsapta a biztosítékot Zuglóban – teszi hozzá az Origó.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Hadházy Ákos (Fotó: MTI/Soós Lajos)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.