Lévai Anikó ellátogatott az Ökumenikus Segélyszervezet új központjába

Orbán Viktor miniszterelnök felesége a szervezet ukrán menekülteket támogató intézményét tekintette meg.

Magyar Nemzet
2022. 08. 12. 18:41
LÉVAI Anikó;
Budapest, 2022. augusztus 12. Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Orbán Viktor miniszterelnök felesége (k) menekült gyerekek között a szervezet ukrán menekülteket támogató központjában 2022. augusztus 12-én. A központ augusztus 9-én nyílt meg a VIII. kerületi Baross utcában. MTI/Kovács Attila Fotó: MTI/Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Orbán Viktor miniszterelnök felesége a mai napon ellátogatott a szervezet ukrán menekülteket támogató új központjába.

A központ augusztus 9-én nyílt meg a VIII. kerületi Baross utcában. A segélyszervezet a közösségi oldalán kiemelte, hogy 
 

a Budapest szívében létrehozott új intézményük, az Ukrajnai Menekülteket Támogató Központ a háború elől menekülők hosszú távú segítésére jött létre. 

Mint írják a honlapjukon, az új központ – miközben olyan kézzelfogható támogatással segíti a menekülteket, mint az élelmiszer, a higiénés eszközök, a ruházat vagy a gyermekápolási eszközök – kiemelt hangsúlyt helyez majd az integrációt segítő szolgáltatásokra is azok számára, akik Magyarországon tervezik a jövőjüket.

 

Borítókép: Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Orbán Viktor miniszterelnök felesége (k) menekült gyerekek között a szervezet ukrán menekülteket támogató központjában 2022. augusztus 12-én (Fotó: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.