időjárás 10°C Aurél 2023. október 5.
logo

Lévai Anikó ellátogatott az Ökumenikus Segélyszervezet új központjába

Magyar Nemzet
2022.08.12. 18:41 2022.08.12. 18:49
 Lévai Anikó ellátogatott az Ökumenikus Segélyszervezet új központjába

Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Orbán Viktor miniszterelnök felesége a mai napon ellátogatott a szervezet ukrán menekülteket támogató új központjába.

A központ augusztus 9-én nyílt meg a VIII. kerületi Baross utcában. A segélyszervezet a közösségi oldalán kiemelte, hogy 
 

a Budapest szívében létrehozott új intézményük, az Ukrajnai Menekülteket Támogató Központ a háború elől menekülők hosszú távú segítésére jött létre. 

Mint írják a honlapjukon, az új központ – miközben olyan kézzelfogható támogatással segíti a menekülteket, mint az élelmiszer, a higiénés eszközök, a ruházat vagy a gyermekápolási eszközök – kiemelt hangsúlyt helyez majd az integrációt segítő szolgáltatásokra is azok számára, akik Magyarországon tervezik a jövőjüket.

 

Borítókép: Lévai Anikó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Orbán Viktor miniszterelnök felesége (k) menekült gyerekek között a szervezet ukrán menekülteket támogató központjában 2022. augusztus 12-én (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.