Apja légpuskájával lőtte magát fejbe egy kisfiú Budapesten

Egyedül játszott az udvaron, mentőt az édesanyja hívott, miután megtudta, mi történt.

Magyar Nemzet
Forrás: Metropol2023. 02. 06. 17:38
Teenager,With,Air,Gun,In,Forest
632941715 teenager with air gun in forest Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 10 év körüli gyermek az édesapja légpuskájával lőtte fejbe magát, miközben az udvaron játszott – számolt be az esetről a Metropol. A lap információi szerint a baleset szombaton történt a XVII. kerületben található Rózsahegy utcában. 

Jelenleg annyit lehet még tudni, hogy a tragédia után kórházba szállították a kisfiút, akit azóta bent is tartanak. Arról is beszámoltak, hogy a gyermek szülei külön élnek, a baleset pedig az egyik láthatás alkalmával, az édesapánál történt, akit sikerült megtalálnia a lap egyik újságírójának, és akit láthatóan nagyon megviselt az eset. Az ügyről – bár nem kívánt nyilatkozni – annyit elmondott, hogy baleset történt, félti a fiát és sajnálja a történteket. 

„Nagyon megviselt ez a pár nap, így nem szeretnék beszélni róla” – zárta a beszélgetést a férfi. 

A lap azt is kiderítette, hogy miközben a kisfiú az udvaron játszott, a 48 éves édesapja a lakásban volt éppen, és a férfi nem is hallott semmit. Akkor jött rá, hogy baj van, amikor a gyermek bement a lakásba és azt mondta, rosszul van és hányt is, majd elmondta a férfinak, hogy mi történt. A fiút aztán hazavitték az édesanyjához, aki előbb sokkot kapott a hallottak miatt, aztán mentőt hívott a gyermekéhez. 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Shutterstock)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.