időjárás 8°C Hajnalka 2023. március 27.
logo

Nehezebben közlekedhetnek majd az autósok hétfőn és kedden a fővárosban

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2023.02.03. 11:49 2023.02.03. 11:52
Nehezebben közlekedhetnek majd az autósok hétfőn és kedden a fővárosban

Budapesten több helyen is ideiglenes forgalomkorlátozással kell számolniuk az autósoknak február 6-án, hétfőn és február 7-én, kedden az I., II. és V. kerületben. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása alapján egy delegáció áthaladása miatt tilos lesz megállni hétfőn 15 órától és kedden 18 órától Budapest V. kerületében a Petőfi Sándor utca mindkét oldalán a Kossuth Lajos utca és a Haris köz között.

Az útvonal megjelenítéshez nyissa meg a térképet teljes kijelzős módban, mozgassa és zoomolja a kívánt részlethez, majd kattintson a színessel jelzett útszakaszra, illetve területre. Az érintett szakaszra vonatkozó korlátozás időtartamát és a további információkat a jelmagyarázatban találja.

A járművezetőknek figyelniük kell továbbá hétfőn arra is, hogy ne álljanak meg 17 órától 22 óráig és kedden 7 órától 14 óráig az I. kerületben a Donáti utca páros oldalán a Donáti utca 38. szám és a Franklin utca között.

Kedden ezenkívül tilos lesz megállni 6 órától 10 óráig Budapest V. kerületében a Nádor utca páros oldalán a Steindl Imre utca és a Széchenyi utca között, valamint 10 órától 16 óráig a II. kerületben a Ganz utca páros oldalán a Fő utca és a Bem felső rakpart között.

A BRFK arra kéri a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek a megváltozott forgalmi rend szerint.

Borítókép: Járműforgalom a fővárosi Király utcában, a Terézvárosban (Fotó: MTVA/Róka László) 
 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.