Nehezebben közlekedhetnek majd az autósok hétfőn és kedden a fővárosban

Három kerületben is tilos lesz megállni.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 02. 03. 11:49
null
Budapest, 2022. december 28. Jármûforgalom a fõvárosi Király utcában, a Terézvárosban. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapesten több helyen is ideiglenes forgalomkorlátozással kell számolniuk az autósoknak február 6-án, hétfőn és február 7-én, kedden az I., II. és V. kerületben. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása alapján egy delegáció áthaladása miatt tilos lesz megállni hétfőn 15 órától és kedden 18 órától Budapest V. kerületében a Petőfi Sándor utca mindkét oldalán a Kossuth Lajos utca és a Haris köz között.

Az útvonal megjelenítéshez nyissa meg a térképet teljes kijelzős módban, mozgassa és zoomolja a kívánt részlethez, majd kattintson a színessel jelzett útszakaszra, illetve területre. Az érintett szakaszra vonatkozó korlátozás időtartamát és a további információkat a jelmagyarázatban találja.

A járművezetőknek figyelniük kell továbbá hétfőn arra is, hogy ne álljanak meg 17 órától 22 óráig és kedden 7 órától 14 óráig az I. kerületben a Donáti utca páros oldalán a Donáti utca 38. szám és a Franklin utca között.

Kedden ezenkívül tilos lesz megállni 6 órától 10 óráig Budapest V. kerületében a Nádor utca páros oldalán a Steindl Imre utca és a Széchenyi utca között, valamint 10 órától 16 óráig a II. kerületben a Ganz utca páros oldalán a Fő utca és a Bem felső rakpart között.

A BRFK arra kéri a járművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek a megváltozott forgalmi rend szerint.

Borítókép: Járműforgalom a fővárosi Király utcában, a Terézvárosban (Fotó: MTVA/Róka László) 
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.