időjárás 21°C Csanád , Emil 2023. május 28.
logo
A Google sajtóirodája a Magyar Nemzethez eljuttatott közleményben indokolta meg a döntést

Ezért törölték a Pesti Srácok YouTube-csatornáját

Ternovácz Áron
2023.03.25. 14:14 2023.03.25. 17:14
Ezért törölték a Pesti Srácok YouTube-csatornáját

– A PS TV csatornát azért szüntettük meg, mert annak létrehozásával megkerülték a Pesti Srácok csatorna megszüntetésére irányuló intézkedésünket – indokolta a Pesti Srácok YouTube-csatornájának letörlését a Google sajtóirodája.

– Minden felhasználó vállalja az Általános Szerződési Feltételeink és a Közösségi Irányelveink betartását, amikor regisztrál a YouTube-ra. Amikor a felhasználók megsértik ezeket a feltételeket, például a gyermekek biztonságára vonatkozót vagy az intézkedéseink megkerülését tiltót, akkor a csatornáikat, illetve minden további új csatornájukat megszüntetjük. 

A PS TV csatornát azért szüntettük meg, mert annak létrehozásával megkerülték a Pesti Srácok csatorna megszüntetésére irányuló intézkedésünket, amelyet a gyermekek biztonságára vonatkozó feltételek megsértése miatt távolítottunk el 2020 februárjában

– ezzel indokolta a Pesti Srácok YouTube-csatornájának letörlését a Google sajtóirodája a Magyar Nemzetnek eljuttatott közleményében. Mint ismert, tegnap törölték a Pesti Srácok csatornáját, a PsTV-t a YouTube-ról. A csatornának több mint 54 ezer feliratkozója volt a Social Blade adatai szerint, megtekintéseik pedig napi hetvenezer körül mozogtak – de volt olyan nap az elmúlt két hétben, amikor 240 ezer megtekintést produkált a csatorna.

Az említett közleményben a Google kifejti: irányelveik nem egyes nézőpontok szerinti tartalmakra vonatkoznak – azokat egyformán alkalmazzák. 

Hozzátették: automatizált rendszereik „nem úgy vannak tervezve, hogy egyénekhez vagy csoportokhoz tartozó tartalmakat politikai szempontok vagy egyéb tulajdonságok, például nemi vagy szexuális irányultság alapján szűrjenek”. − A tartalmakat felülvizsgáló munkatársainkat pedig úgy készítettük fel, hogy ne vegyék figyelembe a feltöltő személyét, és azt sem, hogy egyetértenek-e vagy sem a videóban szereplő álláspontokkal − írták.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.