Térképen mutatjuk a hétvégi lezárásokat a fővárosban

Ferenc pápa budapesti látogatása kapcsán a fővárosi autóforgalomban várható ideiglenes korlátozásokat jelző térképet tett közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a rendőrség honlapján.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, Police2023. 04. 27. 16:02
FERENC pápa
Vatikánváros, 2023. március 8. Ferenc pápa heti általános audienciájára érkezik a vatikáni Szent Péter téren 2023. március 8-án. MTI/AP/Andrew Medichini Fotó: Andrew Medichini
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A forgalomkorlátozásokat részletesen ismertető tájékoztató és az azokat jelző térkép ide kattintva elérhető.

A BRFK felhívta a figyelmet arra is, hogy a megállni tilos jelzéssel ellátott útszakaszokról elszállított gépjárművek tulajdonosai az erre a célra létrehozott 06-80-180-780-as zöldszámon vasárnap éjfélig kaphatnak tájékoztatást.

Ferenc pápa április 28. és 30. közötti apostoli útjáról és a látogatásához kapcsolódó minden nyilvános eseményéről beszámol a közmédia szinte valamennyi csatornája. A Dunán összesen hat – pénteken, szombaton és vasárnap is két-két – élő közvetítés lesz látható.

Borítókép: Ferenc pápa (Fotó: MTI/AP/Andrew Medichini)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.