időjárás 24°C Eufrozina , Kende 2023. szeptember 25.
logo

Orbán Viktor: Ősszel Magyarország ellenfelei egyszerre lépnek fel a követeléseikkel

Arnold Schwarzenegger imádja Magyarországot és támogatja Orbán Viktort

Munkatársunktól
Forrás: Facebook, Borsolnie.hu
2023.05.17. 12:58 2023.05.17. 14:57
Arnold Schwarzenegger imádja Magyarországot és támogatja Orbán Viktort

Nyitrai Zsolt posztolta azt a fényképet, Osztrák–magyar barátság címmel, amelyen Arnold Schwarzenegger társaságban látható.

„Arnoldot nagyon tisztelem, mert amibe belefogott, abban a csúcsra ért: sport, filmezés, politika. Ezt tessék utána csinálni!”

Egyébként imádja Magyarországot és a magyar embereket, támogatja Orbán Viktort.

„A Terminátor természetesen jófajta magyar borválogatással tér vissza az otthonába. Köszönjük, Arnold!” – írta a bejegyzése mellé a kiemelt társadalompolitikai ügyekben a miniszterelnök munkájának támogatásáért felelős miniszterelnöki biztos.

Nyitrai Zsolt egyébként egy konferencián futott össze a színészlegendával, melyet Schwarzenegger környezetvédelemmel foglalkozó alapítványa szervezett.

Közös kedves barátunk volt Andy Vajna, akivel minden idők legjobb folytatását, a Terminátor 2-t forgatták. Szóval vannak közös témáink, örültem a találkozásnak

– mesélte el a Borsonline.hu-nak Nyitrai, aki hozzátette: Arnold Schwarzenegger fontosnak tartja a Föld és a környezet védelmét, akárcsak a magyar kormány.

– Míg a baloldal csak beszél a környezetvédelemről, a kormány tesz is érte, a korábban nyilvánosságra hozott miniszterelnöki cselekvési tervnek megfelelően – szögezte le a miniszterelnöki biztos.

Borítókép: Arnold Schwarzenegger és Nyitrai Zsolt. (Forrás: Facebook)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.