Élettársa ölt meg egy várandós kismamát Nyírkátán + videó

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat büntetőeljárást O. B. harmincegy éves nyírkátai lakos ellen.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség, Tények2023. 05. 28. 14:43
Kivonszolta az erdőbe terhes élettársát 2023. május 27-én hajnalban Nyírkátán, és megölte a közeli erdőben - gyanúsítottkénti kihallgatás Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyomozás adatai szerint a férfi szombaton hajnali három órakor kereste fel az élettársát. A hajánál fogva megragadta, és arra kényszerítette, hogy vele menjen. A férfi több alkalommal bántalmazta, majd megfojtotta az asszonyt.

A nő holttestét nyolc óra után Nyírkáta külterületén találták meg, O. B. elmenekült a helyszínről.

A szabolcsi nyomozók haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést és a feltételezett elkövető felkutatását. Néhány órán belül, dél körül Nyírkátán egy szántóföldön fogták el.

A rendőrök O. B.-t a vármegyei rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya kezdeményezte a letartóztatását – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Gyermeket várt az áldozat

A Tv2 hírműsora, a Tények információi szerint a harmincnégy éves áldozat néhány nappal a gyilkosság előtt hagyta el az agresszív férfit, és a barátnőjéhez menekült. Ismerőseik szerint a férfi rendszeresen verte az élettársát.

A férfi szombat hajnalban megtalálta a nőt, kicsalta a házból, a hajánál fogva a közeli erdőbe vonszolta, és megölte. 

Az asszony négy és fél hónapos terhes volt. A televízió információi szerint a bántalmazás után a magzat sem maradt életben.

A holttestet a helyiek találták meg. A gyanúsított testvére sokkos állapotban nyilatkozott a televíziónak.

Borítókép: A kihallgatás (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.