időjárás 26°C Vencel 2023. szeptember 28.
logo

Gulyás Gergely: Egy átlagnyugdíjas 78 ezer forint pluszpénzre számíthat novemberben

Élettársa ölt meg egy várandós kismamát Nyírkátán + videó

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség, Tények
2023.05.28. 14:43 2023.05.28. 15:17
Élettársa ölt meg egy várandós kismamát Nyírkátán + videó

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat büntetőeljárást O. B. harmincegy éves nyírkátai lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi szombaton hajnali három órakor kereste fel az élettársát. A hajánál fogva megragadta, és arra kényszerítette, hogy vele menjen. A férfi több alkalommal bántalmazta, majd megfojtotta az asszonyt.

A nő holttestét nyolc óra után Nyírkáta külterületén találták meg, O. B. elmenekült a helyszínről.

A szabolcsi nyomozók haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést és a feltételezett elkövető felkutatását. Néhány órán belül, dél körül Nyírkátán egy szántóföldön fogták el.

A rendőrök O. B.-t a vármegyei rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya kezdeményezte a letartóztatását – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Gyermeket várt az áldozat

A Tv2 hírműsora, a Tények információi szerint a harmincnégy éves áldozat néhány nappal a gyilkosság előtt hagyta el az agresszív férfit, és a barátnőjéhez menekült. Ismerőseik szerint a férfi rendszeresen verte az élettársát.

A férfi szombat hajnalban megtalálta a nőt, kicsalta a házból, a hajánál fogva a közeli erdőbe vonszolta, és megölte. 

Az asszony négy és fél hónapos terhes volt. A televízió információi szerint a bántalmazás után a magzat sem maradt életben.

A holttestet a helyiek találták meg. A gyanúsított testvére sokkos állapotban nyilatkozott a televíziónak.

Borítókép: A kihallgatás (Forrás: Rendőrség)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.