Holttestet találtak Szegeden

Holttestet találtak vasárnap Szegeden a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei, bűncselekmény történt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 05. 28. 21:17
rendőrség, rendőrautó, határ
Röszke, 2020. január 28. Rendõrautó a lezárt Röszke és Horgos közti közúti átkelõnél 2020. január 28-án. Az átkelõnél több mint hatvan határsértõ próbált áttörni hajnalban, a rendõrök megakadályozták õket. MTI/Molnár Edvárd Fotó: Molnár Edvárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség a honlapján azt írta: a halálesettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, a nyomozók vizsgálják a körülményeket.

A bűncselekmény Újszegeden, a Csanádi utca végén, az egykori vasútállomás közelében, egy fás, erdős területen történt. 

A telket szalagokkal zárták körbe a rendőrök, a tetthely fölé a szemerkélő esőben sátrat emeltek, ahol fehér kezeslábasba öltözött helyszínelők dolgoznak.

 A sátor közelébe egy generátort is telepítettek, így várhatóan éjszakába nyúlik a vizsgálat – tapasztalta az MTI tudósítója.

A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi terület közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik között gyakoriak voltak a durva szóváltások.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Molnár Edvárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.