időjárás 11°C Jeromos 2023. szeptember 30.
logo

A baloldali EP-képviselők ezen a héten is megfúrták a pedagógusok béremelését

Magyar Nemzet
Forrás: MTI
2023.06.04. 12:20 2023.06.04. 14:14
A baloldali EP-képviselők ezen a héten is megfúrták a pedagógusok béremelését

A Fidesz közleményben emlékeztetett: a baloldal Brüsszelben azért szólalt fel, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat.

A magyar pedagógusok átlagbére nyolcszázezer forintra emelkedik, ha Brüsszel kifizeti a Magyarországnak járó uniós forrásokat, és végre tudjuk hajtani a tervezett pedagógusbér-emelést. Felháborító, hogy a magyar baloldal európai parlamenti képviselői ezen a héten is megfúrták a pedagógusok béremelését, Brüsszelben ismét azért szólaltak fel, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat – olvasható a Fidesznek a a pedagógusnap alkalmából megjelentetett közleményében.

Mint írták, a baloldal brüsszeli képviselői – név szerint Dobrev Klára, Molnár Csaba, Ara-Kovács Attila, Gyöngyösi Márton, Cseh Katalin, Donáth Anna, Rónai Sándor, Ujhelyi István – havi öt-hat millió forintos fizetésért bevallottan azért dolgoznak Brüsszelben, hogy a magyar pedagógusok ne kapják meg a béremelést, és ne kereshessenek nyolcszázezer forintot.

Borítókép: Baloldali nagygyűlés (Fotó: Havran Zoltán)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.