A baloldali EP-képviselők ezen a héten is megfúrták a pedagógusok béremelését

A Fidesz közleményben emlékeztetett: a baloldal Brüsszelben azért szólalt fel, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 06. 04. 12:20
dollárbaloldal
20220315 budapest muegyetem rakpart az ellenzeki felszolalok havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar pedagógusok átlagbére nyolcszázezer forintra emelkedik, ha Brüsszel kifizeti a Magyarországnak járó uniós forrásokat, és végre tudjuk hajtani a tervezett pedagógusbér-emelést. Felháborító, hogy a magyar baloldal európai parlamenti képviselői ezen a héten is megfúrták a pedagógusok béremelését, Brüsszelben ismét azért szólaltak fel, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat – olvasható a Fidesznek a a pedagógusnap alkalmából megjelentetett közleményében.

Mint írták, a baloldal brüsszeli képviselői – név szerint Dobrev Klára, Molnár Csaba, Ara-Kovács Attila, Gyöngyösi Márton, Cseh Katalin, Donáth Anna, Rónai Sándor, Ujhelyi István – havi öt-hat millió forintos fizetésért bevallottan azért dolgoznak Brüsszelben, hogy a magyar pedagógusok ne kapják meg a béremelést, és ne kereshessenek nyolcszázezer forintot.

Borítókép: Baloldali nagygyűlés (Fotó: Havran Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.